Dec 15, 2010

oh..dah tua..!!

16disember2010...........yeaaayyy besday aku...!!!! yeeeaayy da 21!!! **xpayah nk yeay sgtlah..besday ja pon.. -___-

aku xdala smbut besar besaran pon besday neh memandangkan xdk sapa yg trigin nk clbrate ngn aku..hukhukhuk...tp yg pasti b4 tibanya tarikh neh besday aku dah pon dismbut brsma rakan2!!!yeeayy!!

hahaha mulanya dkt ampang brsama miza omar,iklil izdihar & syark kechik cloud....**prlu ke ltak nme fesbuk
hahahahaa..ya!!! evn rngkas n smple tp seronookkk...dpt mkn bege sedapp..hahaha
crtanya afte konvo aku stay ampang dkt umh iklil sbb sja gedik2 nk mmbuang msa kt stu mmandangkan aku trsngatlah bosan kt umh..so mlm trakhir aku kt situ depa bwk aku tgh2 mlm g ats bkit tgk view kl....comel la abg iq...=) **padahal idea miza n meen tp abg iq yg aku puji comel..hahahaha
then time 2 jgk depa wish besday kt aku...iissskkk trharu....nebes pon ada..hukhuk trimas trimas trimas trimas...rsa mcm nk peluk ja sapa yg ada kt situ tp cntrol maco..huhu
"harap2 wish yg aku buat smbil tiup rokok kaw miza(sebab xdak lilin...sebab xdak kek...sebab kedai kek da tutup bak kata abg iq) akan jd knyataan..yeeayy!!"  hahaha 
kejadian ni berlaku pada 9disember2010....smnggu b4 tarikh kejadian aku keluar dr perut...huuu
dr kiri meen,iklil,miza,aku..gmbr kjadian xde so neh kira halal la eh..huhu


nexxtttt.....ok..aku da smpai alorstar tanah tempat first aku pijak bila aku da pndai jln....**eh pjg sgtla plakkkk...hemm..mcm biasa..sapa xknl idzyan...msti ada nma dia pnya yg aku kna mntion..haaiisshh...ok2..pagi 11disember2010 idzyan ada ajk tgk wyg..aku tolak sbb ada mslah peribadi...**peribadi la sgt..huu pas2 ptg 2 jgk tba2 idzyan,ainul &wanput da trcegat dpan gate umh aku..knonnya nk jmpa aku b4 blik kl lah kan..hahaha kmi pon borak borak borak smpaila nk mghrib..pas2 wanput ajak g mnum2 lepak2...so aku pon stujulah...yela kawan nk blik kl...**perlu plak mntion 2kali..
pndekkan cta afte mkn mlm 2 kmi smua brgegas utk lepak dpan msjid zahir sbb situ lah view yg elok pon..**apa da depan msjid pon ley lpak..hehehehe
kmi p naek 2 keta asing2..yan drive sorg2 sbb wanput n ainul xmau teman..n aku drve dtemani oleh 2 mkhluk sbntar td yg nmanya bru di mentionkan..huhu
smpai ja tmpat kjadian aku tgk yan da smpai n.......aku mcm trnmpak ada mkhluk laen dlm keta 2..ya!! puteri nur izzaty binti abdul aziz!!
dia pgang kek smbil kuar keta....dlm hati aku..."adoii smbut besday plak...malu neh malu neh malu neh...cemana nk kuaq keta neh.."hahahaaha tp kuar gak sbb....sbb nk kuar lah..hahaha
afte 2 yan suroh bka bonet keta dia...uiishhh sumpah aku neves...aku takot ada smthing trkejut yg ley wt aku mnjerit..hahahaha dgn prsaan brdebar aku pon bka..tadaaaa!!!! ada belon belon belon belon belon...terbang terbang terbang terbang....aku pon lompat lompat lompat lompat keriangan brsama2 belon belon belon belon trsebut...heeee!!
pas2 mcm biasalah..sesi potong kek n sesi brgmbar..huuu...ya..aku rsa hepi gila time 2..hahahaha
tp xbyk gmbr ley snap sbb ari da ujan...balik woii da ujan neehh......
yeeaahh...tgkla muka comel kami...hahahah ya..wanput xde ye..=P

 
ya aku phm..nseb bday girl mmg cm2..-__-






kami brlima bhgia brsama..<3


dr kiri wanput,ainul,aku,puteri,idzyan


oh ya sblum trlupa..mak saya pon ada wishhh!!! yeeeaayyy!!!
"selamat mnyambut hari kelahiran...yang ke berapa?21?ishh da tua dah...so bila umuq da mkin mngkat neh pmikiran 2 msti dah kna maju kedepan..pkiaq rasional..pkiaq matang..angin marah 2 klu boleh kurangkan lah...xpayah asek nk mrah2..dah besaq..dah boleh kawen dah...***mmmoootttiiifff???.....bla bla bla bla.." pjg lagi sbnarnya tazkirah mak aku neh..hehehe xlarat nk taip..apa2 pon makaceh maakk!!! i love u so much..!! <3 <3 <3

haaaa...lg 1!!!hahaha bila nk habeh xtau...sat2..last...mlm sblum 16disember2010 aku xda wt apa2 mlainkan on9..ttba phne aku bnyi...ya..IDZYAN lg..haha dia wish bsday aku n dia bgtau aku dia ada anta nma aku kt RADIO SINAR smpena besday aku...
dlm 10 mnit afte yan call ttba phne aku bnyi lg dr unknown number.............dup dup dup dup jntung aku..hahaha
ok..jamal jamaludin DJ radio sinar call aku..n dia wish besday aku..wuaahh!!hahaha so sapa2 yg dgr sinar 16disember2010 pkol 12.10 a.m org yg on air itu adalah saya!! hahaha siot malu lahhhh...
dah la ckp pon merapu..apa pon credit to IDZYAN ISMAIL again..yeeahh..hahaha..

so tmatla cita tua aku neh..agak bosan cita neh..hahaha
emm alang2 2 aku nk ucapkan trimasss byk2la kpd sesiapa yg wish besday aku..huu mn yg xsmpat rply ka apa ka..maap ye...wish anda smua sgtla sy hargai...yeeeeaaayyy!!!hahahaha

 
happy birthday 2 me!!! ^__^














video
hahaha video neh khas buat aku!!!yeeayyy!!

3 comments:

  1. yeah! mention nama aku banyak! hahahahha
    LIKE LIKE LIKE!!! btw ang patut nya mention kenapa sinar! kang x pasal ja owg ingat aku ni peminat rock kapak! hahahha

    ReplyDelete
  2. aku amat jelos weh key elll... waaaaaaaaaaa

    ReplyDelete
  3. yan:hahahahah betoi gak noh..huhu aku xtrpikiaq la plak..wawawawa...

    nas:ang nk jeles pasaipa??

    ReplyDelete